side_banner

LED-skjerm Vanlige problemer og løsninger

LED-skjerm er mye brukt til forskjellige applikasjoner nå. Den er dypt elsket av flertallet av brukere på grunn av sømløs skjøting, energisparing, delikat bilde og andre egenskaper. Det er imidlertid noen små problemer i bruksprosessen. Følgende er noen vanlige problemer og løsninger.

stor LED-skjerm

Oppgave 1, det er et område på LED-skjermen hvor LED-modulen vises unormalt, for eksempel blinker alle rotete farger.

Løsning 1, sannsynligvis er det problemet med mottakerkortet, sjekk hvilket mottakerkort som kontrollerer området, og bytt ut mottakskortet for å løse problemet.

Problem 2, én linje på LED-skjermen vises unormalt, med flimrende varierte farger.

Løsning 2, start inspeksjonen fra LED-modulens unormale posisjon, kontroller om kabelen er løs og om kabelgrensesnittet til LED-modulen er skadet. Hvis det er noe problem, bytt ut kabelen eller den defekte LED-modulen i tide.

Oppgave 3, Det er sporadiske ikke-lysende piksler i hele LED-skjermen, også kalt svarte flekker eller død LED.

Løsning 3, hvis det ikke vises i patcher, så lenge det er innenfor rekkevidden til feilraten, påvirker det vanligvis ikke visningseffekten. Hvis du har noe imot dette problemet, må du bytte ut en ny LED-modul.

Problem 4, når LED-skjermen er slått på, kan ikke LED-skjermen slås på, og det samme gjelder for gjentatte operasjoner.

Løsning 4, sjekk hvor strømledningen er kortsluttet, spesielt de positive og negative strømledningskontaktene for å se om de berører hverandre, og kontaktene på strømbryteren. Den andre er å forhindre at metallgjenstander faller inn i skjermen.

Oppgave 5, En viss LED-modul på LED-skjermen har blinkende firkanter, varierte farger og flere påfølgende piksler side ved side vises unormalt.

Løsning 5, dette er LED-modulproblem. Bare bytt ut den defekte LED-modulen. Nå mangeinnendørs LED-skjermer installert er festet på veggen med magneter. Bruk et vakuummagnetverktøy for å suge ut LED-modulen og erstatte den.

LED-skjerm med tilgang foran

Problem 6, et stort område av LED-skjermen viser ikke bilde eller video, og det er helt svart.

Løsning 6, Vurder strømforsyningsproblemet først, sjekk fra den defekte LED-modulen for å se om strømforsyningen er ødelagt og det ikke er strøm, sjekk om kabelen er løs og signalet ikke har blitt overført, og om mottakerkortet er skadet, sjekk dem én etter én for å finne det virkelige problemet.

Problem 7, når LED-skjermen spiller av videoer eller bilder, er dataprogramvarens visningsområde normalt, men LED-skjermen ser noen ganger fast og svart.

Løsning 7, det kan være forårsaket av dårlig kvalitet på nettverkskabelen. Den svarte skjermen sitter fast på grunn av pakketap i videodataoverføring. Det kan løses ved å erstatte en nettverkskabel av bedre kvalitet.

Problem 8, jeg vil at LED-skjermen skal synkroniseres med fullskjermvisningen på datamaskinens skrivebord.

Løsning 8, Du må koble til en videoprosessor for å realisere funksjonen. hvisLED-skjermer utstyrt med en videoprosessor, kan den justeres på videoprosessoren for å synkronisere dataskjermen tilstor LED-skjerm.

scene LED-skjerm

Problem 9, LED-skjermprogramvarevinduet vises normalt, men bildet på skjermen er uordnet, forskjøvet eller delt inn i flere vinduer for å vise det samme bildet separat.

Løsning 9, det er et problem med programvareinnstilling, som kan løses ved å gå inn i programvareinnstillingen og sette den riktig på nytt.

Problem 10, datanettverkskabelen er godt koblet til LED-storskjerm, men programvaren ber om "ingen storskjermsystem funnet", selv LED-skjermen kan spille av bilder og videoer normalt, men dataene som sendes av programvareinnstillingene mislyktes.

Løsning 10, Vanligvis er det et problem med avsenderkortet, som kan løses ved å bytte ut senderkortet.


Innleggstid: 28. april 2022

Legg igjen din melding