itulau_fanua

O le a avea le fa'aaliga LED 3D mata le lavalava ma fa'asalalauga i fafo?

Ina ua maeʻa le tulaʻi mai o tekinolosi 3D i le 2013, na mafua ai se lagona i le faʻaalia o le LED. Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, o le atinaʻe o loʻo maualalo, faʻafitauli faʻapitoa e pei o le faʻataʻitaʻiga vaʻaia atoatoa, faʻapea foʻi ma faʻatapulaʻaina o mea e manaʻomia faʻapitoa, ma faʻalavelave faʻaogaina faʻaaliga, ina ia le faʻalauiloaina maketi, ma ua i ai. e le'i fa'aogaina lelei. Talu ai nei, fa'aaliga galu tele a Korea i Saute ma Liantronic Chengdumata le lavalava 3DLEDlau avea lauiloa, faafouina malamalama fou o le tagata i le le lavalava-mata 3D faʻaaliga tekinolosi, ma o lona uiga foi ua toe foi le 3D mata le lavalava faʻaaliga faʻaaliga taʻitaʻi i le vaaiga a tagata lautele, ma aumaia le teʻi vaʻaia i tagata e faʻaalia aafiaga ofoofogia. A tele ma tele mataupu talosaga e gaosia, o lona uiga ua iai le alualu i luma fou i oloa ma tekinolosi, ma o loʻo talia atili foi e le maketi.

O le COEX K-Pop Plaza i Seoul, Korea i Saute, e lauiloa i luga ole Initaneti. I fafo atu o le COEX Convention and Exhibition Center, o loʻo i ai se faʻaaliga tele faʻaalia o le LED e afifi ai le fale. O le mea moni o se mata tele 3D mata pi'opi'o mata 3D mata, ma o lona aafiaga moni e faigata ai i le aofia ona iloa le mea moni mai le sese mai itu eseese. O le mata LED e 20m maualuga ma 80m umi. O le mata le lavalava 3D LED mata e maua ai se aafiaga ofoofogia ma moni e ala i le faʻataʻitaʻiina o le tulaga o galu o loʻo taʻavale i totonu o le fale.

3D LED laupapa fa'asalalau

Na ta'uta'ua e Chengdu mata tele 3D mata mata'utia LED I Oketopa 2021, na te'i ma fa'amumulaina le mata tele 3D mata LED mata, ma o le fa'aaliga malulu lanu uliuli na vave fa'aolaina ai fa'amatalaga fa'asalalau a le atunu'u ma fafo, ma le aofa'i atoa e 320. miliona kiliki. O se numera tele o tagata fiafia na faanatinati atu i le vaaiga e iloa ai le vaaiga sili ona lelei na aumaia e lenei mata le lavalava 3D mata tele LED.

O le Initaneti lauiloa LED mata lapoa na gaosia e Liantronic o loʻo i Taikoo Li Plaza i Chengdu. O le poloketi o loʻo i ai se iugafono o le 8K ma le aofaʻi atoa o le toeitiiti 1,000 sikuea mita. E mafai ona fa'afeso'ota'i le mata tele 3D mata tele LED ma le 450 sikuea mita ultra-maualuga fa'amalamalamaga mata i le itu e mafai ona fa'afeso'ota'i i mata lua. O le poloketi o loʻo tuʻuina atu faʻapitoa faʻamatalaga eseese mo vaaiga eseese o le ao ma le po, ina ia vave ona tui le puipui atoa i le olaga fou o le tekonolosi numera 3D mata le lavalava, ma faʻaalia ai lenei mata tele fatufatuaʻi e oʻo atu i le 400,000 tagata i le aso, ma le ROI faʻatusatusa. i tu ma agafa'aaliga LED fa'asalalauga fafoe mafai ona faaleleia ia le itiiti ifo i le 3 taimi pe sili atu.

E le gata i lea, o Ledman's 8K ultra-high-definition le lavalava 3D curved LED screen na faʻaalia i Guangzhou Xindaxin Department Store, ma na lauiloa foi mo sina taimi. Faatasi ai ma le lagolago a tekinolosi 3D mata le lavalava, e mafai e tagata matamata ona vaʻavaʻai i se ata faʻafanua ma tolu-dimensional e aunoa ma le fesoasoani a tioata 3D ma isi meafaigaluega fesoasoani, ma o le aʻafiaga vaʻaia e malosi. E le gata i lea, e mafai foi e tagata tafafao maimoa ona auai i fegalegaleaiga e ala i le mataʻitusi mataʻitusi AR, faʻataʻitaʻiina le QR code e sii mai ai le APP, faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻiga i le laupepa lapoa, auai i luga o le upega tafaʻilagi lotoa, ma isi, e faʻaleleia ai le eseesega o gaioiga tau maketi i le pisinisi. itumalo ma faaosofia manaoga o tagata faatau.

E tusa ai ma faʻamatalaga a le nofoaga autu o suʻesuʻega faʻapisinisi, o masini faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i mataupu e lua mulimuli e mai le Nationstar Optoelectronics, lea e maua ai le lagolago sili atu o ata mo le faʻaaliga faʻaaliga mai le vaaiga o le malamalama. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le 2013, o le a le alualu i luma faatekinolosi o loʻo i ai i le faʻaalia soo o faʻaaliga 3D LED mata le lavalava? O le a le eseesega i le va o le mata le lava 3D mata LED ma le mata masani i polokalama ma meafaigaluega? O le ā le agaʻi i luma?

Fa'aaliga LED 3D

I tulaga o meafaigaluega, pe a faatusatusa i oloa masani, o le mata le lavalava 3D LED faʻaaliga e sili atu le gauai atu i le maualuga o le faʻafouina, maualuga le lanu efuefu, maualuga le faʻatusatusaina o le faʻatusatusaga, ma le sologa lelei o suiga i le va o luga ma tulimanu. E le gata i lea, e manaʻomia le fesoʻotaʻi o le server playback i se fale faigaluega faʻataʻitaʻi faʻapolofesa ma faʻapipiʻi faʻatasi ma le tele o kata faʻataʻitaʻiga faʻavaa kata synchronization. I totonu o le polokalama, e manaʻomia se decoder sili atu faʻapolofesa, e tatau i le decoder ona mafai ona lagolagoina le faʻafanua o meafaitino ma galuega faʻasaʻo mo le faʻaaliga faʻaalia faʻapitoa, ma lagolagoina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻavasegaina o vaitafe maualuga. I luga o le mea e toe faʻafoʻi ai, o loʻo i ai foi se faʻamamafa faapitoa, filifili le autu E manaʻomia le fausiaina o le tulimanu matamata i le 3D e tusa ai ma le vaʻaiga vaʻaia o le faʻaaliga foliga, ma o le iugafono e faʻapitoa i le itu-i-itu. Ina ia mautinoa le faʻaaliga sili ona lelei, e fautuaina le faʻatulagaina o le HAP. I se matafaioi sili atu, o le gaosiga o ata vitio o loʻo i ai nei e faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaʻoga o oloa maualuga. E le gata i lea, o le fausaga faʻataʻitaʻi o le fausaga e le toe faʻatapulaʻaina i le faʻamafola masani masani, ma e sili atu le avanoa o mafaufauga. I le vaaiga a Liantronic, o le atinaʻeina o mata 3D LED: o le pito i fafo o le mata e tasi e sili atu, o le pixel density e sili atu, o le aotelega o le aafiaga e sili atu ona faateʻia, ma o faʻamatalaga ata e manino. O le fa'aaliga o lo'o i ai nei e tele lava i foliga o tagata ta'uta'ua i luga o le Initaneti e tu'i mata, ae o le tulitatao o le fa'amanuiaga Fa'apisinisi, e atagia ai le maualuga o le tau. I se aotelega, e mafai ona tatou iloa o ata olaola ma olaola e ofoofogia. Kamupani e pei o le Liantronic o loʻo toe tuʻufaʻatasia faʻaaliga 3D mata le lavalava i totonu o fale i fafo. Matou te fa'amoemoe o lenei fuafuaga e fa'aosoina ai se galu fou o aga.


Taimi meli: Sep-01-2022

tala fa'atatau

Tuu lau Feau